söndag 3 mars 2013

Min kommentar på NOAH - for dyrs rettigheter,alla djur har rätt att få leva hela sina liv utan att bli dödade av oss,och att få leva ett liv i frihet.

För djurens rättigheter. Det är fint! En grundläggande rättighet för alla djur är att få leva hela sina liv utan att bli dödade av oss,och att få leva ett liv i frihet.

Jag vet hur djur har det på en bondgård. Min fru växte upp på en bondgård i Maine, USA, med endast några få djur.En av korna fick relativt mycket utrymme att beta på Både jag och hon blev veganer i höstas. Det var ett lätt val. Det är inga svårigheter att avstå från djurprodukter när man förstår hur mycket det skadar djuren och hur mycket det skadar oss.

Vi dödar inte våra kompisar.
Oavsett hur bra en ko har haft det, oavsett hur många hektar betesmark hon har fått, så är det ALLTID fel att hålla djur i fångenskap under våra begränsningar och ALLTID fel att orsaka de smärtan och ta deras liv.
Rekommenderar denna artikel: http://www.onegreenplanet.org/animalsandnature/what-are-the-roots-of-freedom-and-slavery/

Bara för att det finns rovdjur som äter andra djur för sin överlevnad så rättfärdigar inte det att vi äter andra djur för "smak" eller "nöje".

Djurprodukter är varken bra för vår fysiska hälsa eller vår psykiska hälsa:
http://www.adelicatebalance.com.au/ ; www.worldpeacediet.org (finns som ljudbok på Spotify)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar