torsdag 7 mars 2013

Vid 2030 kan endast den påverkan djurindustrin har ha värmt upp jorden 2 grader mer än det var under förra århundradet, vilket forskning har visat kommer ge ännu mycket mer katastrofal effekt än det ger idag i form av torka, översvämmningar, etc, med oerhört många som får lida och dör som effekt.

Och djuranvändningen leder till oerhörd global uppvärming (forskning visar att det är över 40 procent av den totala påverkan). Vid 2030 kan endast den påverkan djurindustrin har ha värmt upp jorden 2 grader mer än det var under förra århundradet, vilket forskning har visat kommer ge ännu mycket mer katastrofal effekt än det ger idag i form av torka, översvämmningar, etc, med oerhört många som får lida och dör som effekt.
http://www.youtube.com/watch?v=Fws0f9s4Bas&feature=em-uploademail

Men redan nu dör cirka 70 miljarder landlevande djur + över 1000 miljarder vattenlevande djur varje år + över 15 miljoner barn per år som svälter eftersom att det inte finns tillräckligt med mat
(djur äter mat som kan föda 9 miljarder människor; och vi tar mat som kan föda dessa barn och föder djur som har det tragiska ödet att bli någons mat)..

Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Om du inte vill bli dödad, så döda inte någon (oavsett art).
Om du inte vill finna ditt syfte, så ta inte någon annans syfte.
Om du inte vill lida i onödan, så orsaka ingen onödigt lidande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar