tisdag 5 mars 2013

Rökning och snus skadar djur, skadar människan, skadar miljön

Hej Johanna,
Vi är ju också djur och skadar vår hälsa genom att röka och snusa. Vår hälsa och att leva länge är jätteviktigt så att vi kan bli så gamla som möjligt och påverka människor och andra djur så mycket som möjligt till att leva en fredfullare och mer kärleksfull livsstil.
Förutom det så finns det ju jättemånga som vi kan inspirera till att sluta vara en del av allt djurförtryck (genom det man äter, kläder, osv, och andra val) genom att bli veganer (se www.vegankit.com) med alla pengar som används till cigaretter/snus.
Förutom det så skadar man miljön genom att röka och således djuren, genom de kemikalier som finns i cigaretter och snus och som används vid dess framställning.

"En enda inhalering från en cigarett innehåller över 4000 olika farliga och cancerframkallande kemikalier som går direkt in i din kropp. Mixen av tjära, nikotin, skadliga gaser och kemikalier har skadliga biverkningar på rökarens lungor, kropp, blodkärl och organ."

Rekommenderar även denna fantastiska sida med många fina videoklipp om djur och om hur man får frid mellan människor och andra människor och djur:
https://www.youtube.com/user/3739527

Hoppas detta hjälper dig! Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar