lördag 2 mars 2013

Djurförsök på Astra-hundarna, fett från döda grisar i tvålar, "kött" / mjölk från en livsmedelsbutik -- alla orsakar de djur onödigt lidande och död

Citat: "Samtliga Astra anställda har väl sådär en 30 års brutal karma som hänger över sig nu va? "
Kom ihåg att det inte endast är Astra, utan i princip alla läkemedelsföretag använder sig av djurförsök eller döda djur i sina produkter.
Förutom det så är det många rengöringsföretag som har t.ex. "grisfett" i sina produkter, många hygienföretag som använder dylikt, många företag med djurprodukter i ljus, de flesta restauranger, de flesta livsmedelsbutiker (mjölk, ägg, "kött", de flesta klädesaffärer (säljer bl.a. kläder av läder, päls och dun), osv.

Och det är inte bara Astras anställda utan alla som medvetet gör ett val att äta djur bära kläder av djur eller utnyttja djur på annat sätt.
Men jag väljer att inte döma någon. Jag tror människan är godhjärtad och inte vill orsaka onödigt lidande till andra individer. Men det kan vara svårt att förstå problemet när man som icke-vegan har varit en del av problemet under hela sitt liv och blivit bortkopplad från djur. Jag vet det själv av personlig erfarenhet, jag blev vegan i höstas.
Det är ingen skillnad att döda en ko eller ett får för "smak" / "nöje" (som det "kött" / "mjölk" vi köper i affären orsakar), jämfört med att göra djurförsök på en hund. Det är alltid etskt fel att förtrycka djur. Lösningen är att bli vegan och det är väldigt lätt och befriande att helt säga NEJ till allt djurförtryck.
Rekommenderar hemsidan: www.vegankit.com för mer och djur, deras liv och hur vi ska leva etiska liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar