fredag 3 maj 2013

Kravmärkta ägg hjälper inga höns och alla de tuppkycklingar som dödas

Hej,
Om man köper ägg i Sverige så bidrar man till att hönor och kycklingar blir utnyttjade och dödade. I den "kravmärkta" äggindustrin så dödas alla tuppkycklingar. En kyckling eller hönas syfte i detta liv är inte att bli utnyttjad och dödad. De har ett annat syfte.
Genom att köpa ägg och köpa deras döda kropp, så förstör vi deras syfte och tar deras liv. Inte heller ”ekologisk mjölk” hjälper några djur: http://bloganders.blogspot.no/2013/03/ekologiskkott-ekologisk-mjolkall-slakt.html

För varje icke-veganskt val så förevigas djurens ”resurs”-status, en status som är anledningen till att djurplågeri förekommer överhuvudtaget.

Hållbart fiske är en myt: http://www.drmcdougall.com/video/expert_testimonies_oppenlander.htm

Alla djur älskar sin familj. Alla djur älskar sina vänner. Alla djur vill leva. Alla djur vill ha det bra. Inget djur vill bli dödat av människan. Alla djur är lika värda. Alla djur vill vara trygga. Alla djur vill uppleva kärlek. Djur är nyfikna. De har ett syfte precis som vi har ett syfte. Precis som en hunds syfte inte är att bli någons mat, så är inte heller syftet för en gris och en ko och alla andra djur att bli någons mat. Alla djur finns här, precis som oss, för att sprida kärlek, barmhärtighet och glädje till andra, att vara ett ljus i vår värld, att stödja andra och hjälpa personer i deras lidande och problem.

All djurindustri skadar och dödar djur. Vi ska behandla alla med kärlek, barmhärtighet och ickevåld, och inte orsaka individer smärta och död för en smakupplevelse, bekvämlighet eller annan anledning– alltså bli veganer. Mer information finns på http://bloganders.blogspot.com (på svenska och engelska), www.vegankit.com och World Peace Diet av Will Tuttle (www.worldpeacediet.org , som även finns på Spotify) och https://www.facebook.com/abolitionistapproach och http://www.youtube.com/watch?v=SvZpF1R6GUo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar