söndag 19 maj 2013

Att vara vegan är enkelt, det är enkelt att få i sig all näring

Hej Belma,
Om vi bryr oss om djuren, om vi anser att de har ett moraliskt värde, så måste vi respektera deras rätt att leva. Det är inte rätt att ta deras liv p.g.a. bekvämlighet, smak, vana eller tradition.

Rekommenderar denna artikel om detta:
http://www.abolitionistapproach.com/what-michael-vick-taught-us/

Att bli vegan är väldigt enkelt. Man får i sig all näring av att endast äta potatis + eventuellt B12-tillskott. Och det finns så mycket mat som man kan laga utav legumer, grönsaker och frukter.
Jag blev vegan i höstas när jag förstod att djuren har samma rätt att leva som mig, och att det är fel att hålla djur i fångenskap, att förstöra deras familjer- och kompisrelationer för en smakupplevelse.

Alla icke-veganska val skadar alla djur. De förevigar synen på djur som en "resurs", vilket är anledning till att hästar, kor, grisar, fiskar, fåglar, och alla andra djur, dödas av människan.

Rekommenderar denna artikel: http://bloganders.blogspot.no/2013/03/kott-mjolk-agg-och-att-ata-djur-skadar.html och World Peace Diet av Will Tuttle är en jättefin bok som jag rekommenderar till alla (den finns på Spotify).; och www.worldpeacediet.org
Rekommenderar denna hälsosajt: http://www.drmcdougall.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar