söndag 24 februari 2013

Alla kycklingar, kalkoner, och andra djur, oavsett om de är "frigående höns" eller "burhöns" har en rätt att leva ett liv fritt från slaveri och slakt

Alla djur är lika mycket värda som den katt och hund du tar hand om och förtjänar att leva hela sitt liv utan förtryck, lidande, slaveri och onaturlig och onödvändig död (bli dödad bara för att någon vill tillfredställa sina smaklökar, klädsmak eller annat behov).
Se denna video och låt din kärlek och empati väckas för dina kor: http://www.youtube.com/watch?v=vcQ6yBEE5N0&feature=share

Om du inte vill delta i att förtrycka och döda kor (och andra djur), skilja kalvar från dess mor när de är en eller flera dagar gamla, och låta kor vara förslavade som produktions-enheter av människan, så snälla ät då inte mjölkprodukter, kött och andra djurprodukter, bär inte läder och andra djurprodukter.
Bli vegan och inspirera andra till att bli - det är det enda sättet att aktivt bekämpa allt djurförtryck. För att inspirera andra så måste man först och främst förändra sig själva - och ändra de val som orsakar djur fångenskap, lidande och död.

Se www.vegankit.com för mer information och hjälp.
Oavsett hur "humant" slaveriet har varit för ett djur som levt i människans fångenskap så är det alltid moraliskt fel att ta hennes liv, lika som det är moraliskt fel att ta en hund eller en människas liv.
Rekommenderar denna artikel: http://www.onegreenplanet.org/animalsandnature/what-are-the-roots-of-freedom-and-slavery/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar