lördag 31 maj 2014

Svar på: Jag är inte vegan p.g.a. ytterst litet vegetariskt utbud

” Min anledning är väl att jag bor i en by, med närmsta samhälle 3 in bort med ett litet ica som varken har ekologisk mjölk/ägg eller ekologiskt någonting typ och ett ytterst litet vegetariskt utbud. Dom vet nog inte ens vad veganskt innebär.»

Man behöver inte alla dessa färdigprodukter för att äta en helt plantbaserad diet utan djurprodukter. Jag antar att det på ICA finns ris, potatis, linser, bönor, pasta, en massa olika sorters grönsaker och frukt? Då kan man själv tillaga maten från grunden.

Ekologisk mjölk/ägg hjälper inte djuren:
http://bloganders.blogspot.no/2014/01/djur-lider-och-blir-dodade-for.html

Vegansk glass: Du kan göra egen glass utan animaliska livsmedel.

Vi kan leva sunda och optimalt hälsosamma liv utan alla sorters animaliska livsmedel. Så en person kan kanske känna att hen mister en smak om hen inte kan ha smör på sin smörgås. Men korna, de mister sin familj, de mister sin frihet, de mister allt som de har, de mister sitt liv. Så om man tänker på det när man känner sig frestad att konsumera produkter gjorda av animaliska livsmedel så kan det vara enklare att avstå. Mer läsning: http://bloganders.blogspot.no/2014/03/mejeriprodukter-fran-kor-vs-vegansk.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar