tisdag 30 april 2013

Plågeri av hästar och andra djur i ridsport, travindustrin och matindustrin

Hästar och andra djur utnyttjas i vårt samhälle.
Djur behandlas på detta sättet eftersom att de ses som resurser och egendom i vårt samhälle. Så länge som individer äter djur kommer denna resurs-status att finnas kvar och djurplågeri och annat förtryck kommer finnas kvar.

Alla djur har rätt att leva i frihet och inte vara människans slavar och "produktionsenheter", att leva ett naturligt liv och inte under människans begränsningar, att leva ett tillfredställande liv
Dessa är djur som vill leva, som har ett syfte, och som har en rätt att leva med sin familj och leva hela sina liv utan att bli orsakade lidande.

Om vi inte vill skada några djur, så ska vi bli veganer (sluta äta, klä sig i och använda djurprodukter, och på andra sätt sluta göra handlingar som skadar och dödar djur).

Hästar fanns innan människan. Deras syfte är inte att bli utnyttjade av människan på en bondgård, eller att bli förtärda för en trivial "smakupplevelse", eller bli utnyttjade i ridsport och tvingade in i en onaturlig livsstil i fångenskap. De vill inte dö. De vill leva. Besök ett slakthus om du inte tror mig att djur vill leva och inte bli dödade, och se filmerna på sidan www.vegankit.com
Om vi älskar djur, så ska vi också respektera deras vilja att inte bli dödade. Så länge vi inte respekterar denna enkla önskan, så kommer djurslaveriet i världen att fortsätta.
Rekommenderar: http://www.youtube.com/watch?v=SvZpF1R6GUo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar