tisdag 30 april 2013

Kycklingar hör hemma i frihet, inte på en tallrik, en djurfabrik eller ett slakthus

Jag fick upp en reklam om "grillad kyckling" i min nyhetsfeed för att en vän gillade detta :( Snälla tänk på följande!!!!:

Varför tycker vi om hundar men dödar och äter kycklingar? De är alla medvetande, de vill leva, de älskar sin familj, sina vänner, de vill inte lida och dö, de vill inte leva i fångenskap.

Vi ska behandla andra som vi själva vill bli behandlade.
Om vi inte vill att någon ska utsätta er för onödigt lidande, så utsätt då inte andra för onödigt lidande.
Om vi inte vill bli tvingade att vara en del av en cirkus eller zoo eller annan fångenskap istället för att få leva ett naturligt liv i frihet, så ska vi inte tvinga andra till dessa.
Om vi vill hitta och leva vårt syfte i denna värld, så ska vi inte stjäla andras syfte.
Om vi inte vill bli utnyttjade ska vi inte utnyttja någon annan.
Om vi inte vill bli förslavade ska vi inte hålla någon annan som slavar.
Alla djur har rätt att leva i frihet och inte vara människans slavar och "produktionsenheter", att leva ett naturligt liv och inte under människans begränsningar, att leva ett tillfredställande liv

Om vi inte vill skada några djur, så ska vi bli veganer (sluta äta, klä sig i och använda djurprodukter, och på andra sätt sluta göra handlingar som skadar och dödar djur), som också påverkar människor och andra djur.

Rekommenderar denna föreläsning: http://www.youtube.com/watch?v=oLgGnP0pWzM
Alla sorters djurprodukter, inklusive ägg och mjölk, orsakar människor och andra djur fruktansvärt lidande, förtryck, svält och död: http://bloganders.blogspot.no/2013/03/mjolkindustrin-innehaller-sa-mycket.html och www.vegankit.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar