lördag 16 mars 2013

Ta inte djurs liv och syfte genom päls, "kött", mjölk och ägg. Djuren värderar sitt liv lika mycket som du värderar ditt.

Till alla som bryr sig om djur:
Alla djur har rätt att leva i frihet och inte vara människans slavar och "produktionsenheter", att leva ett naturligt liv och inte under människans begränsningar, att leva ett tillfredställande liv
Dessa är djur som vill leva, som har ett syfte, och som har en rätt att leva med sin familj och leva hela sina liv utan att bli dödade.
Oavsett djuren som har det tragiska ödet att kallas/att bli utnyttjade för och dödade för "päls" eller "hamburgare", "ägg" eller "mjölk".
Man kan läsa mer om vad ens val får för konsekvenser här: http://www.vegankit.com/why

Vi ska behandla andra som vi själva vill bli behandlade.

Om vi inte vill att någon ska döda oss, så ska vi inte döda andra djur.

Om vi inte vill att någon ska stjäla vår familj, så ska vi inte stjäla deras familj.

Om vi vill hitta och leva vårt syfte i denna värld, så ska vi inte stjäla andras syfte.
Om vi inte vill bli utnyttjade ska vi inte utnyttja någon annan.
Om vi inte vill bli förslavade ska vi inte hålla någon annan som slavar.
Om vi inte vill skada några djur, så ska vi bli veganer (sluta äta, klä sig i och använda djurprodukter, och på andra sätt sluta göra handlingar som skadar och dödar djur) och minimera vår miljöpåverkan (t.ex. elanvändning), som också påverkar människor och andra djur.
Om vi är för djurs rättigheter, måste vi också vara FÖR deras rättighet att leva hela sina naturliga liv utan att bli förtryckta, inklusive utan att bli dödade.
Rekommenderar denna föreläsning: http://www.youtube.com/watch?v=oLgGnP0pWzM
Alla sorters djurprodukter, inklusive ägg och mjölk, orsakar människor och andra djur fruktansvärt lidande, förtryck, svält och död: http://bloganders.blogspot.no/2013/03/mjolkindustrin-innehaller-sa-mycket.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar