tisdag 19 mars 2013

Mer än 5 miljoner tuppkycklingar dödas i äggindustrin i Sverige för att personer äter ägg.

Även dessa hönor och tuppkycklingar blir dödade och får inte leva det tillfredställande liv som alla djur förtjänar, utan får leva ett liv i trånga utrymmen i fångenskap. Mer än 5 miljoner tuppkycklingar dödas i Sverige för att personer äter ägg.

Om vi inte vill att någon ska döda oss, så ska vi inte döda andra djur.

Om vi inte vill att någon ska stjäla vår familj, så ska vi inte stjäla deras familj.

Om vi inte vill skada några djur, så ska vi bli veganer (sluta äta, klä sig i och använda djurprodukter, och på andra sätt sluta göra handlingar som skadar och dödar djur), som också påverkar människor och andra djur.
Om vi är för djurs rättigheter, måste vi också vara FÖR deras rättighet att leva hela sina naturliga liv utan att bli förtryckta, inklusive utan att bli dödade.
Om man inte vill bidra till djurförsök och annat djurförtryck, ska man inte förtrycka djur genom att döda dom och äta dom. Att döda ett djur är värre än att klippa tårna på ett djur.

Rekommenderar denna föreläsning: http://www.youtube.com/watch?v=oLgGnP0pWzM
Alla sorters djurprodukter, inklusive ägg och mjölk, orsakar människor och andra djur fruktansvärt lidande, förtryck, svält och död: http://bloganders.blogspot.no/2013/03/mjolkindustrin-innehaller-sa-mycket.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar